Drugi prvenstveni poraz rukometaša: Partizan - Vranje 38:29

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su i u 2. kolu Super rukometne lige, i to od aktuelnog vicešampiona države Partizana u Beogradu sa 38:29 (20:16), u utakmici koja je odigrana u Sportskom centru Voždovac.

Vranjski klub trebalo je da drugi meč u elitnom rangu takmičenja sa Partizanom, posle poraza od Radničkog u Kragujevcu, odigra u Vranju, ali je zbog prolongiranja radova na zameni parketa Partizan ipak bio domaćin, tako da je izostao najavljeni spektakl u vranjskoj Sportskoj hali.

U redovima Vranjanaca Đorđe Čolović postigao je 8 golova, Zlatko Rakić pridodao je 6, Danilo Živković 5, Marko Ivančević 4, a Ljubodrag Stevanović 3.

Kod Partizana Uroš Kojadinović je bio najraspoloženiji sa 9 golova, Nemanja Peštić se u listu strelaca upisao 8 puta, a Nemanja Jović 7.

Vranjanci su igrali manje-više ravnopravno s Partizanom do 25. minuta (17:16), ali su tada Beograđani napravili tri četiri gola razlike i sa 20:16 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu Partizan je samo uvećavao prednost.

Ekipa Vranja 1957 gostovaće i u narednom kolu, treći put od početka lige, ovog puta ekipi Uba, koja je kao i Vranjanci posle tri odigrana kola u Super rukometnoj ligi, bez osvojenih bodova.

Vranjski tim, uoči tog meča, zbog najslabije gol razlike zauzima poslednje 12. mesto na tabeli.

Komentari

Liga jaka, teško nekog da pobedimo,vrlo teško

Zalosna sudbina. vranjskog rukometa. Ekipa nema kvalitet za opstanak,jedino čudo da se desi.
Ali koliko vidim mnogima je najbitnije da iz gradske kase redovno pristiže novac.

Najnovije vesti