Dragan Antić Recko pozitivan na koronavirus

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba i donedavni direktor FK Dinamo Vranje, pozitivan je na koronavirus, objavio je vranjski kluib na zvaničnom Fejsbuk nalogu.

Klub je treneru poželeo "brz oporavak", a ovim željama uprave pridružili su se i svi fudbaleri.

- Svi smo uz tebe Recko, znaš to - napisano je na Fejsbuk nalogu Dinama.

Iz istog izvora objavljeno je da je Antić hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Nišu.

Takođe, tvrdi se da su svi ostali u klubu, kao i svi fudbaleri testirani i da su negativni na virus COVID-19.

Nezvanično, Antić već nekoliko dana ima visoku temperaturu koju lekari nisu uspeli da skinu, pa je prebačen u Niš nakon sumnje da ima i blagu upalu levog plućnog krila.

Korona je potvrđena duplim pozitivnim testom.

Antić je u svojoj igračkoj karijeri nosio dres Dinama, Radničkog i više evropskih klubova, među kojima je i nemački Augzburg.

Osim Dinama, Antić je do sada trenirao i nemački Spejer, kruševački Napredak, makedonski Ohrid, Bežaniju iz Beograda, zaječarski Timok, te niški Radnički kojeg je pretprošle godine odveo u Evropu.

Komentari

Dobro bre ljudi nije smak sveta, svaki 20-ti je bio inficiran Covidom 19,bogu hvala većina se izlečio. Čim se nešto oko Recka, dešava odmah dramite bez potrebe. Nerazumem što vam toliko bode oči taj Recko. Lepo se kaže u narodu sve mogu da vam oproste ali uspeh nikako. To je slučaj sa Recka. Puno zdravlja i brži oporavak svom zemljak, bratu, velikom sportskom radniku ne samo u Srbiji nego i u Evropi, želi prof. dr. Boško Stamenković zv. "Gospodin Bota" od srca kako njemu tako i celoj porodici Antić. Veliki pozdrav najboljoj Redakciji iz prelepog sela Zlatokopa kraj Grada Vranja.

Najnovije vesti