Delegacija kineskih lekara u sredu u ZC Vranje

Delegacija kineskih medicinskih stručnjaka, koja je u Srbiju došla u martu, nakon izbijanja pandemije virusa COVID-19, u sredu će posetiti Zdravstveni centar (ZC) Vranje.

O aktuelnom epidemiološkom trenutku u Vranju, koje je poslednjih dana postalo žarište koronavirusa u Srbiji, razgovaraće sa direktorkom ZC Ljiljanom Antić, a sastanku će prisustvovati i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Osim rukovodstva sa direktorkom na čelu sa kineskim ekspertima susrešće se i koordinatori za primarnu i sekundarnu zdravstvenu zaštitu ZC Vranje, koordinatori za COVID bolnicu i COVID ambulante, specijalisti infektologije i pneumoftiziologije.

Sastanak će biti održan u velikoj sali u zgradi Doma zdravlja u 11.20 časova.

Komentari

Запевали Врањанци за Ђурђевдански уранак песму Ђурђевдан је.... па следећи дан наставили под дејством ракије и пива и окуражени: Не може нам нико ништа.... и ето проблема. Нико не може никога ослободити одговорности за повратак короне јер је један проблем изазвао серију проблема у ланцу града....

Najnovije vesti

Detalj sa prošlogodišnje džipijade u Trgovištu. Foto printscreen YT Džipijada u Trgovištu 23. marta »

Vranje - Džipijada Trgovište 2024, jednodnevna off-road manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine i o...