Definitivno: Dinamo ispao u niži rang

Fudbalski klub Dinamo Vranje igraće u Prvoj ligi u prvenstvenoj sezoni 2019/2020, odlučila je sedmočlana Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

To znači da se dojučerašnji vranjski superligaš seli u niži rang takmičenja, a da će FK Inđija popuniti poslednje upražnjeno mesto u Super ligi Srbije.

Ovu informaciju obelodanio je klub iz Vranja, pozivajući se na svoje izvore u FSS.

Prethodno je komisija navodno prelistavala i studirala obimnu dokumentaciju iz Inđije koja je morala biti u skladu sa Pravilnikom o licenciranju FSS za takmičenje u Super ligi.

Taj pravilnik podrazumeva ispunjenje pet osnovnih kriterijuma - sportskih, infrastrukturnih, personalno-administrativnih, pravnih i finansijskih.

Fudbaleri Inđije su u dramatičnom dvomeč baražu sa Dinamom iz Vranja izborili plasman u Super ligu (3:0, 0:2).

Pre dva dana predsednik vranjskog Dinama Dragan Antić Recko izjavio je na konferenciji za medije da "Inđija još nije podnela zahtev za dobijanje licence za Super ligu" i da to Dinamu ostavlja nadu da može da ostane superligaš.

Komentari

Pa ovo je stara vest. Ovo je ocekivano, nego ajde malo jos par dana da lazemo narod. Nema od toga nista. I iz druge ima da ispadnemo, zbog svadju sa savezom. Tek slede nase muke sa Dinamom. Sad je sledeće da kazne Recka, tako da cemo tesko sledeće godine da se vratimo.

Neznam zasto bla..bla..i drugi napadi na FSS, na bracu Toncev it'd.kad to nista ne menja stvar,samo pogorsava a Recko doliva vatru Sam sebi,mesto da racionalno posmatra stvari i da izvuce pametne pouke is svega prilozenog,samo se Jos vise komplikuje situacija Spojiti dve funkcije biti trener i predsednika jednostv o moderan menadjer i stvar mu je laksa oko izbora igraca,saradnika i nije cilj napad she i svasta nego prespitati samog sebe i kriticki preispitati svoj rad i zamisljenu proekciju .

Najnovije vesti