Dan policije: Krajem avgusta počinje izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti

Lokalna zajednica u Vranju i Policijska uprava tesno sarađuju i realizuju veliki broj zajedničkih projekata, a na dobrobit svih naših sugrađana, izjavio je na prijemu povodom Dana policije gradonačelnik Slobodan MIlenković.

- Kao član Vladine komisije za izgradnju državnih stanova, obaveštavam vas da je određena lokacija za izgradnju stanova za pripadnike službe bezbednosti i da je početak radova planiran za kraj avgusta, a to će u mnogome doprineti podizanju standarda i kvaliteta života pripadnika policije i svih službi bezbednosti - rekao je Milenković.

Igor Živković, načelnik PU u Vranju, naglasio je važnost podrške koju lokalna samouprava pruža policiji.

- Ovaj način nagrađivanja od strane grada je postao već tradicija, a obaveza i dužnost nagrađenih je da u svom budućem radu opravdaju poverenje koje im je ukazano.

Nadam se da će ove nagrade biti podsticaj za predaniji rad svih pripadnika PU i stimulans da radimo što bolje i lokalnoj zajednici pružimo svu podršku, jer bez bezbedne i sigurne zajednice, nije moguć ekonomski, ni privredni napredak - dodao je Živković.

Povodom obeležavanja Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, gradonačelnik i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković priredili su prijem za delegaciju Policijske uprave, na kojem su nagrađenim pripadnicama PU Vranje podeljene plakete i prigodni pokloni.

Nagrade su uručene Branislavu Ristiću, radniku kriminalističke policije Odseka za suzbijanje privrednog kriminala, Vitomiru Naskoviću, policijskom službeniku Saobraćajne policije, Danijeli Tomić, referentu na upravnim poslovima vozačke dozvole u Odseku upravnih poslova i Borčetu Diniću, radniku računovodstva Odseka za logistiku.

Najnovije vesti