Dačić na završnoj konvenciji u Surdulici: Glasajte za sebe FOTO/VIDEO

Vranje - "Svojim političkim i ličnim iskustvom spreman sam da u ova izazovna vremena preuzmem odgovornost i postanem premijer Vlade Srbije", izjavio je u sredu uveče Ivica Dačić, predsednik SPS-a, na završnoj predizbornoj konvenciji koalicije Ivica Dačić - premijer Srbije koja je održana u Surdulici.

"Spreman sam da branim mir i suverenitet Srbije, obezbedim sigurnost i napredak svih građana.

Biće to vlada koja neće pristajati na kompromise i ucene.

Pozivam vas da glasate za sebe i svoju porodicu", rekao je Dačić.

Pred velikim brojem članova i simpatizera SPS-a, Jedinstvene Srbije i drugih članica koalicije lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma obećao je građanima da će "dovesti nove i važne investitore".

"Oni će unaprediti Vlasinu, a Vlasinsko jezero mapirati na karti regiona kao zdravstveno-turistički centar", obećao je Palma.

Ministar za razvoj nerazijenih opština u prethodnoj Vladi i potpredsdnik SPS-a Novica Tončev naglasio je da su prioriteti predstavnika ove koalicije "otvaranje novih radnih mesta i završavanje važnih infrastrukturnih projekata".

"I, kao najvažnije za građane juga Srbije - stvaranje novih mogućnosti i prilika da jug države radi i da se jug gradi.

Želimo da mladi ljudi ostanu da žive i rade u opštinama gde su rođeni", potencirao je Tončev.

Aleksandra Popović, predsednica opštine Surdulica kazala je da je ta opština "tradicionalno socijalistička".

"Ovde deda, otac i unuk zajedno glasaju za ideju pravde i jednakosti, za politiku levice, za Socijalističku partiju Srbije", naglasila je Popović.

Uz vatromet i trubače socijalisti su najavili uspeh na izborima i pozvali građane da glasaju za budućeg premijera Srbije Ivicu Dačića.

Nakon zvaničnih obraćanja, za Surduličane je koncert održala Ana Bekuta.

Najnovije vesti