Bulatović: Socijalistima nismo nudili direktorsku fotelju u ZC

Šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović izjavio je da ta stranka nije nudila mesto direktora Zdravstvenog centra Vranje koalicionom partneru, Socijalističkoj partiji Srbije, kako se spekulisalo u proteklom periodu.

On je na konferenciji za medije u ponedeljak precizirao da će naprednjaci "zadržati tu poziciju" i da glasine o stranačkoj rokadi u fotelji ZC-a "nemaju osnova".

- Koalicioni sporazum sa SPS-om je skoro ispunjen, ostalo je da oni popune još nekoliko mesta u javnom sekoru, ali se naša pozicija na čelu ZC ne dovodi u pitanje.

Jeste da su se desile neke nečekivane i ružne stvari u centru koje niko nije očekivao, neke na koje menadžment objektivno nije mogao da utiče, ali odgovorno tvrdim da to mesto ni u jednom momentu nije ponuđeno socijalistima - rekao je Bulatović.

Bulatović je rekao da je na sednici IO stranke u Novom Sadu, kojoj je prisustvovalo preko 1.600 delegata iz 169 odbora u Srbiji, predsednik IO Darko Glišić javno pohvalio rad odbora SNS-a u Vranju.

- To je velika čast, ali i velika odgovornost.

Jer, kad se ostvari neki cilj, teže je sačuvati taj rezultat i unaprediti ga, nego se boriti za takav status i dostići ga - kazao je Bulatović.

Gradonačelnik Vranja Slobodan MIlenković kazao je u ponedeljak pred novinarima da ne želi da komentariše spekulacije o navodnoj pripremi smene na čelu ZC Vranje, jer smatra da direktor ZC Dragan Veličković "u okolnostima u kojima radi, dobro obavlja svoj posao".

Najnovije vesti