Blagojević: Nesvakidašnja utakmica, nismo igrali svoju igru VIDEO

Šef stručnog štaba Inđije Srđan Blagojević izjavio je u Vranju, nakon plasmana njegove ekipe u Super ligu, da je na Stadionu Jumko odigrana "nesvakidašnja utakmica".

- Bio je veliki ulog, Dinamu opstanak u Super ligi u debitantskoj sezoni, a nama povratak u najelitnije takmičenje posle osam, devet godina.

Utakmica je nosila veliki naboj; nesvakidašnji je bio ambijent jer mi nismo baš navikli da igramo pre ovolikim brojem gledalaca.

Naravno da smo presrećni.

Zahvaljujem se pre svega mojim igračima koji su izneli veliki teret, stručnom štabu u kome je vladala sjajna atmosfera i upravi koja je pokazala kako treba da funkcioniše jedan klub - rekao je Blagojević.

Osvrćući se na samu utakmicu, Blagojević je dodao da Inđija u nedelju u Vranju "nije igrala svoju igru iz ove sezone".

- Okolnosti su bile takve da nismo mogli više da pružimo, na kraju smo pre svega srcem mojih momaka uspeli da dođemo do željenog cilja na koji su mnogi na početku prvenstva Prve lige gledali kao na čudo.

Žao mi je što je Dinamo napustio Super ligu, jer je to klub sa tradicijom i klub sa velikim brojem navijača koji iz svog srca bodre svoj klub - kazao je Blagojević.

Inđija je u nedelju izgubila od vranjskog Dinama na Stadionu Jumko u Vranju sa 2:0.

Ipak, plasirala se u najelitnije srpsko fudbalsko takmičenje zahvaljujući pobedi u prvoj utakmici baraža u Inđiji od 3:0.

Najnovije vesti