Bez preminulih u kovid bolnicama u Vranju u protekla 24 sata

Nije bilo preminulih među hospitalizovanim kovid pacijentima Zdravstvenog centra (ZC) Vranje u poslednja 24 sata, saopšteno je u nedelju ujutro iz PR službe ZC.

Vranje je juče imalo jednog preminulog, a dan pre toga dva.

Na bolničko lečenje zbog korone u kovid bolnice u Vranju u poslednja 24 sata primljena su 4 nova pacijenta (dan ranije 5), a otpušten 1 (dan ranije 10).

U dve COVID bolnice ZC (Psihijatrija i Stara hirurgija) hospitalizovana su trenutno 84 pacijenta, 3 više nego prethodnog dana.

Svi trenutno hospitalizovani pozitivni su na koronavirus i imaju upalu pluća.

Broj pacijenata na kiseoniku je 56, jedan više nego juče.

U kovid bolnicama su 74 slobodna mesta, 3 manje nego juče.

Na bolničkom lečenju zbog kovida, prema informacijama iz ZC Vranje, nema dece.

ATD: Procenat zaražavanja veći za jedan odsto

U kovid ambulanti ATD-a u Vranju, prema statistici za subotu, obavljeno je ukupno 180 pregleda (dan pre toga 238), od čega 53 prva (prethodnog dana 55) dok su preostali bili kontrolni, saopštavaju iz ZC Vranje. Urađena su 63 antigenska testa (dan pre 62) od kojih su 23 (dan ranije 22) bili pozitivni na koronavirus. Procenat zaraženih u odnosu na broj antigenski testiranih iznosi 36,5 i veći je za jedan odsto nego prethodnog dana kada je iznosio 35,5.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...