BEV prikuplja potpise za Tadića

Iz Udruženje građana Borino i evropsko Vranje (BEV) u subotu je saopšteno da će ova građanska opcija u nedelju i ponedeljak organizovati prikupljanje potpisa za predizbornu koaliciju okupljenu oko bivšeg predsednika Srbije i šefa SDS-a Borisa Tadića.

Potpisi će se prikupljati u vremenu od 13 do 18 časova u prostorijama udruženja BEV u Ulici Vula Antića 24b u Vranju.

"Kao deo Ujedinjenog pokreta zelenih postigli smo dogovor sa koalicionim partnerima okupljenim oko SDS-a Borisa Tadića, ujedinjenih oko suštinskih ideja i postulata za koje se BEV zalaže, o zajedničkom nastupu, odnosno izlasku na parlamentarne izbore na listi pod nazivom Boris Tadić - Ajmo ljudi", navode iz BEV-a.

U ovom udruženju veruju da će "u sadejstvu sa drugim organizacijama koje neguju iste i bliske vrednosti biti bliže ostvarenju zacrtanih ciljeva i težnji".

"Pre svega, socijalno-ekonomskog aspekta života, zelenoj agendi, decentralizaciji u pravom smislu te reči - što je lokalno (a sto jeste naš cilj pre svega) od nemerljivog značaja za grad, do povratka pravih vrednosti u naše živote uopšte, oplemenjivanja samog političkog života, tolerancije i ophođenja prema drugima generalno, koje god oni orijentacije i ubeđenja bili.

Tim povodom pozivamo sve naše simpatizere, sugrađane i članove koji sebe prepoznaju u našem radu, idejama, ciljevima i aspiracijama, da svojim potpisom podrže izbornu listu na kojoj se Udruženje nalazi, i da se time zajedničkim snagama izborimo za poslanika koji će se u Narodnoj skupštini Srbije zalagati i boriti za interese i dobrobit grada Vranja.

Vaša podrška je u ovom trenutku od krucijalnog značaja", poručuju sugrađanima iz BEV-a.

Najnovije vesti