Besplatan ulaz na istorijsku fudbalsku utakmicu Dinama

Besplatan će biti ulaz na drugu utakmicu plej aut faze između Dinama i beogradskog Voždovca koja će biti odigrana na Stadionu Jumka u Vranju u subotu 20. aprila od 16 časova, saopšteno je iz vranjskog kluba.

To će biti prvi prvenstveni meč Dinama u Vranju u debitantskoj sezoni Super lige, nakon što je klub nadogradnjom tribina i izgradnjom svlačionica ispunio uslove za igranje u ovom rangu takmičenja.

- Svi zainteresovani svoje karte za predstojeću utakmicu mogu preuzeti u prostorijama Turističke organizacije Vranje na gradskom šetalištu.

Naglašavamo da karte moraju biti preuzete iako su besplatne, bez karata nema ulaza na stadion – navodi se u klupskom saopštenju na Fejsbuku.

Komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) za prijem stadiona dala je zeleno svetlo da vranjski superligaš Dinamo utakmice plej aut faze kao domaćin igra na stadionu Jumka u Vranju.

Ovo odobrenje Komisije za prijem stadiona znači da će Dinamo tri od ukupno sedam utakmica plej aut faze odigrati na Stadionu Jumka i to protiv Voždovca (21. april), Zemuna (5. maja) i Spartaka (11. maja).

Na tabeli plej-auta Spartak, Radnik i Voždovac imaju po 19, Mačva i Bačka po 13, Rad 11, Dinamo 10, Zemun 9 bodova.

Ispadaju poslednje dve ekipe, a treća odozdo igraće baraž sa trećeplasiranim iz Prve lige.

Dinamo je sve dosadašnje utakmice u debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije igrao na Gradskom stadionu u Surdulici, osim kup utakmice sa Crvenom zvezdom koja je odirgana na Stadionu Jumka u Vranju, jer u kupu važe liberalnija pravila.

Radovi na rekonstrukciji Jumkovog stadiona počeli su u novembru.

Najnovije vesti