Bazar za Vukana biće dvodnevni, Roditeljstvo plus jedini organizator

Humanitarni bazar u okviru koga će se prikupljati novac za lečenje bebe Vukana Stoiljkovića iz Vranja, biće dvodnevni i održaće se 14. i 16. aprila, u organizaciji udruženja Roditeljstvo plus.

"Razlog zašto neće trajati samo jedan dan je veliki broj prijavljenih učesnika", navode iz Roditeljstva.

Iz udruženja objašnjavaju za Vranje News da će u četvrtak 14. aprila od 9 časova, na šetalištu biti poslastičarski proizvodi i hrana iz restorana Gradska meana.

"U subotu, 16. aprila, na šetalistu će se naći proizvodi i vaučeri ostalih učesnika Bazara, preciziraju iz Roditeljstva plus.

Bez suorganizatora

"Poštovani humani ljudi, s obzirom na to da su se u pojedinim lokalnim medijima pojavile objave u kojima se kao navodni suorganizator Bazara za Vukana 16. aprila na šetalistu u Vranju pojavljuju neke fondacije, ovim putem želimo da vas obavestimo da je jedini nosilac organizacije tog Bazara udruženje Roditeljstvo plus iz Vranja. Ne želeći da ulazimo u razloge ovakvih izjava za medije navodnih suorganizatora, poslali smo demanti kako se naši učesnici i sugrađani ne bi dovodili u zabludu", navode iz Roditeljstva plus u Vranju.

U Vranju je nedavno otkriven slučaj bebe, sedmomesečnog Vukana Stoiljkovića koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 (SMA), čijoj je porodici hitno potrebna novčana pomoć jer mora da primi preskupu Zolgensmu da bi pobedio ovu tešku bolest.

Porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu da Vukan izađe kao pobednik u svojoj životnoj borbi.

Sredstva su potrebna za terapiju Zolgensma, lečenje u inostranstvu, rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, lekove, suplemente, ortopedska pomagala, medicinske aparate kao i za putne troškove i smeštaj.

Da i Vukan pobedi SMA!

Budimo humani!

Evo kako pomoći Vukanu

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1239 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1239 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381533-66

Uplatom na devizni račun: 160600000138150165
IBAN: RS35160600000138150165
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pokažite svoju humanost i pošaljite SMS 1239 NA 3030

Najnovije vesti