Baka Prase: Evo kako je sve počelo

Bogdan Ilić, poznat pod pseudonimom Baka Prase, po zanimanju "jutjuber", otkrio je kako je počela njegova karijera.

- Baka Prase je fora, nije da se ja krijem, nego je fora što je ne moram da se pravim da sam Baka Prase, nego ja sam uvek bio tako malo zabavniji u školi i kroz život.

To sam posle preneo na Jutjub i to se ljudima svidelo, interesantno im je, a na Jutjubu je sve krenulo spontano.

Nisam ništa planirao, u početku sam igrao igrice, a posle sam te snimke preneo na sve ovo, ali ni ju jednom trenutku nisam mislio da će mi to biti zanimanje - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a prenosi Blic.

Bogdan je na pitanje voditelja otkrio kako je došlo do toga da započne i muzičku karijeru.

- Otkud je u muzici?

Pa, zato što sam završio muzičku školu, pa sam bio u fazonu - ono prvo sam igrao igrice, pa sam izbacio pesmu tada.

To je bila moja odskočna daska i to je bio moj početak.

Od tada su počeli pregledi da rastu i to je to -poručio je Baka Prase.

PROFIL

Bogdan Ilić (Beograd, 16. septembar 1996), poznatiji kao Baka Prase (stilizovano BakaPrase), srpski je pevač koji je široj javnosti postao poznat snimajući video klipove za sajt Jutjub. Sin je sveštenika Nenada Ilića koji je svojevremeno službovao u Vranju. Nosi titulu najpopularnijeg jutjubera u Srbiji. Godine 2015. bio je član tročlanog gejming tima reprezentacije Srbije, pod imenom Matra W, sa kojim je osvojio šampionsku titulu, nad favorizovanim timovima Kine i Južne Koreje, na sedmom održanom Svetskom prvenstvu u tom sportu. Trinaestog jula 2018. godine objavio je debitanski studijski album "Institucija" na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu, sastavljen od devet pesama koje su prethodno objavljivane kao singlovi tokom 2017. i 2018. godine. Album je objavljen i na poznatim digitalnim muzičkim platformama Dizer i Spotifaj. Poznat je i po svojim distrekovima koje objavljuje na svom Jutjub kanalu.

(Wikipedia)

Kako je bilo prilikom gostovanja ovog jutjubera u Vranju krajem 2018. pogledajte u video klipu koji sledi.

Najnovije vesti