Obožavaoci Youtube zvezde Baka Prase napravili zastoj u centru Vranja

Obožavaoci Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, najpopularnijeg jutjubera u Srbiji, u subotu uveče su na kratko "blokirali" saobraćaj u centru Vranja, jureći za ovom tinejdž zvezdom, čiji klipovi imaju višemilionske preglede na YouTube-u.

Scene su, koliko to zvučalo bizarno, podsetile na nekadašnju pomamu u malom iz filmova o megazvezdama poput Beatles-a i Rollingstones-a.

U svakom slučaju Vranjanci su prisustvovali prizorima kakvi dosad nisu viđeni u Vranju.

Baka Prase je prethodno sa svojom ekipom imao nastup na manifestaciji "Staza Deda Mraza", na centralnom gradskom šetalištu, pred velikim brojem dece.

Broj posetilaca i tiskanje za autogramima ili za samo jedan dodir jutjubera bila je gotovo neshvatljiva.

Devojčice su vrištale, a osnovci, čak i mala deca u glas pevali hitove čoveka koji je za kratko vreme postao Youtube fenomen.

Kako je bilo na licu mesta, pogledajte na fotografijama i u video klipovima koje je napravio Vranje News.

PROFIL

Bogdan Ilić (Beograd, 16. septembar 1996), poznatiji kao Baka Prase (stilizovano BakaPrase), srpski je pevač koji je široj javnosti postao poznat snimajući video klipove za sajt Jutjub. Sin je sveštenika Nenada Ilića koji je svojevremeno službovao u Vranju. Nosi titulu najpopularnijeg jutjubera u Srbiji. Godine 2015. bio je član tročlanog gejming tima reprezentacije Srbije, pod imenom Matra W, sa kojim je osvojio šampionsku titulu, nad favorizovanim timovima Kine i Južne Koreje, na sedmom održanom Svetskom prvenstvu u tom sportu. Trinaestog jula 2018. godine objavio je debitanski studijski album "Institucija" na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu, sastavljen od devet pesama koje su prethodno objavljivane kao singlovi tokom 2017. i 2018. godine. Album je objavljen i na poznatim digitalnim muzičkim platformama Dizer i Spotifaj. Poznat je i po svojim distrekovima koje objavljuje na svom Jutjub kanalu.

(Wikipedia)

Najnovije vesti