Auto se okrenuo na krov na ulazu u Vranje FOTO

U ponedeljak posle ponoći, na ulazu u Vranje, došlo je do udesa jednog putničkog vozila tipa volksvagen, saznaje Vranje News od očevidaca.

Ova informacija potvrđena je i iz Policijske uprave u Vranju.

Nepoznato je pod kojim je okolnostima došlo do ove saobraćajne nezgode, ali je na ulazu u Vranje tokom noći bilo magle, pa su uslovi za vožnju bili znatno pogoršani.

Udes se dogodio u krivini ispred trafo stanice, u smeru prema gradu.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u banderu, a potom se automobil okrenuo na krov.

Iz policije su za Vranje News rekli da je vozilom upravljao muškarac (1997).

Ekipa saobraćajne policije je obavila uviđaj.

Prema informacijama iz Policijske uprave u Vranju, u vreme vikenda na području koje pokrivaju njeni službenici registrovano je sedam saobraćajnih nezgoda.

"Četiri osobe su zadobile lake telesne povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe", piše u policijskom saopštenju.

Pod dejstvom alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Vladičinom Hanu i Vranju, zadržali su tokom vikenda dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola. Jedan od njih je izazvao saobraćajnu nezgodu.

"Reč je o dvadesetdevetogodišnjem muškarcu iz okoline Surdulice, koji je upravljajući automobilom BMW sa 2,14 promila alkohola u organizmu, sleteo s puta i udario u ogradu i betonski stub. Tom prilikom vozač je zadobio lake telesne povrede. Saobraćajna policija u Vranju zaustavila je tridesetdvogodišnjaka koji je vozio golf sa 1,73 promila alkohola u organizmu. Protiv vozača su podnete prekršajne prijave", piše u saopštenju PU Vranje.

Najnovije vesti