Antić se vratio na klupu Dinama

Šefu stručnog štaba vranjskog Dinama Draganu Antiću Recku ukinuta je suspenzija od godinu dana, odlučio je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Antić je, podsećanja radi, bio kažnjen pošto je jesenas povukao ekipu sa terena u utakmici sa Radnikom u Surdulici, kao i zbog "neprikladnih istupa u medijima".

Najpre mu je izrečena zabrana bavljenja svim sportskim funkcijama u trajanju od 15 meseci, a onda mu je Discipinska komisija FSS kaznu nedavno smanjila na godinu dana.

Sada je odlukom Odbora za hitna pitanja kazna potpuno ukinuta.

U krugovima bliskim FSS nezvanično se govori da će Antić ipak biti drastično kažnjen za svoje istupe, a pominje se navodno iznos od čak 2,5 miliona dinara, kazna kakva se ne pamti u fudbalu Srbije.

Klub će, priča se, morati da plati milion dinara, a ostatak Antić i predsednik Vranjanaca, odnosno on lično.

Odbor za hitna pitanja FSS čine predsednik saveza Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, te Branko Stojaković, Dragan Simović, Dušan Mrakić i Novica Tončev.

Antić će, kako se najavljuje, na klupu Dinama već u nedelju protiv Čukaričkog.

Dinamo u dosadašnjem toku prolećnog dela sezone ima dve pobede i dva remija i po tom skoru treći je u Super ligi iza Zvezde i niškog Radničkog, ako se računaju samo utakmice u nastavku prvenstva.

Na tabeli Super lige u ukupnom skoru i dalje je poslednji sa 18 bodova, koliko ima i Zemun.

Komentari

Eeee ovo ima samo u propalu drzavu Srbiju...propali smo... A sta smo pobedili, pobedili smo... Jer sada kada se na klupu vrati strucnjak mi smo gotovi... I u prvom delu bi bilo vise pobeda da smo imali ozbiljnog trenera... Sad krecu porazi, nametanja i cudne izmene one cuvene u 30 min... Itd.. Sad krece cirkus

Covek kaze daje svoje pare, a gde radi da ima pare....bacice 20.000 evra za kaznu..od toga 10.000 evra gradjana vranja
.sad se uplasio da ljudi ne hvale djanija odma preuzima klupu..sta sujeta radi..da kazu posle recko ga ostavi dinamo u ligu...

Najnovije vesti