Antić najavio povratak na klupu Dinama

Suspenzija Draganu Antiću Recku, višegodišnjem treneru i predsednik FK Dinamo Vranje, skraćena je sa petnaest na pet meseci, odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Ovu informaciju rečenicom "Vratio se šef" najavio je FK Dinamo na svojoj Fejsbuk stranici.

Antić je za niške Južne vesti potvrdio da se vraća na klupu vranjskog prvoligaša.

Ipak, ovaj medij objavio je i da zvanične potvrde još uvek nema iz samog FSS-a gde im je rečeno da u fudbalskoj organizaciji "nemaju informacije o tome".

Antić je odmah najavio da bi, posle ovakve odluke FSS, već sledećeg vikenda mogao da predvodi svoju ekipu koja dočekuje Radnički iz Kragujevca ili najkasnije na narednom gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Podsećanja radi, Antić je kažnjen zbog izjava posle prve i druge utakmice baraža za plasman u Super ligu Srbije protiv FK Inđije.

Kažnjavan je istom kaznom i 2018. godine zbog klevetanja ljudi iz FSS, a nakon povlačenja ekipe sa terena na utakmici protiv Radnika u Surdulici.

Sada je drugi put pomilovan otprilike na isteku trećine izrečene kazne.

Drugi deo kazne FSS-a u vidu novčane sankcije od milion dinara ostaće na snazi.

PREPUSTIO PREDSEDNIČKU FUNKCIJU

Dragan Antić prepustio je nedavno funkciju predsednika FK Dinamo svom sinu Marku, donedavnom sportskom direktoru kluba. Marko Antić zvanično je imenovan na čelnu funkciju u vranjskom klubu na vanrednoj sednici Skupštine FK Dinamo u sredu 30. oktobra. Njegov otac je prethodno podneo ostavku na funkciju predsednika vranjskog prvoligaša.

Najnovije vesti