Antić: Milenkoviću, ne krijte se iza stranačkih saopštenja

Aktivista Ekološkog ustanka u Vranju Dragan Antić naveo je u saopštenju od nedelje da iz lokalnog odbora SNS-a na kritiku stanja u vranjskog zdravstvu koja je došla iz ovog pokreta i zabrinutih meidicinara, nisu odgovorili argumentovano, "već napadom na Antića lično".

Saopštenje koje je potpisao Dragan Antić prenosimo u celosti.

"Poštovani gospodine Milenkoviću, ako uopšte mogu da Vas nazovem gospodinom, jer vi iz SNS-a ste sve samo ne gospoda.

Naviknuti smo na lične napade, jer svako ko podigne glas protiv vaše nakaradne vlasti je izdajnik, strani plaćenik, narkoman, alkoholičar i ko zna šta još.

Da Vas podsetim da su u vašim redovima najveći uzgajivači marihuane u Evropi.

Podsećam Vas da su časni policajci otkrili i svedočili o najvećoj plantaži u Evropi - Jovanjici, a da su za proizvodnju i distribuciju označili vašeg istaknutog člana, a za organizatora ministra policije Bratislava Gašića, delove BIA i VOA.

Čekamo Jovanjicu 2 i 3.

Predsednik Aleksandar Vučić je Koluviju javno branio kako nije to ništa jedna tona marihuane i da je to u Nemačkoj legalizovano.

Čak je i tu slagao, jer je u Nemačkoj predložen zakon o legalizaciji, a ne legalizovano, iako postoje evropske zemlje u kojima jeste legalizovana marihuana, a najčešće u medicinske svrhe.

No, to nije toliko ni važno jer su kumovi Vučiću i najbliži saradnici uglavnom na kokainu, a ni u Vranju ne zaostajete po tome.

Dokle ćete se gospodine Milenkoviću skrivati iza saopštenja SNS-a, izađite i potpišite saopštenje.

Tako bih mogao direktno da tužim Vas za povredu ugleda i časti, a ne Srpsku naprednu stranku gde će opet građani plaćati vaše neosnovane optužbe i laži.

Evo ja Vas javno molim i pozivam da izađete sa dokumentom u kome stoji da sam ja Dragan Antić, profesor geografije i savetnik-spoljni saradnik pri ŠU Leskovac, osuđivan za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Pored toga da dokažete da sam konzument istih, kao što navodite u sramnom saopštenju.

Da se onda pogledamo Vi i ja oči u oči na sudu.

Letos smo se pogledali u oči i pozdravili, kao i vaša supruga kada ste mi svoje dete poverili na čuvanje u kampu u Grčkoj.

Koliko znam bili ste zadovoljni kako sam brinuo o vašem sinu, a verujem da Vam je i sin to preneo.

Kada je u pitanju Ekološki ustanak u Vranju, mi smo i te kako zadovoljni rezultatima na izborima, jer smo se na političkoj sceni pojavili pre nekoliko meseci.

Naši glasači nisu kupljeni, ucenjeni, zastrašeni gubitkom posla, a i ne štampamo listiće i ne ubacujemo u kutije kao što to radite vi.

Mi možemo samo biti ponosni jer smo za kratko vreme stekli poverenje kod velikog broja slobodnih građana koje ne možete uceniti.

Što se tiče Zdravstvenog centra, o njegovom propadanju govore radnici ove ustanove i mi smo preneli ono što svi znaju, ali ne smeju javno da kažu.

Dakle, niste odgovorili koliko lekara specijalista medicine rada ima u Zdravstvenom centru.

Da li je istina da ostajemo bez njih i da li i na koji način se vrše pregledi za lekarska uverenja.

Niste odgovorili i na to da će se Medicina rada pripojiti Opštoj medicini.

Da li će od vašeg ulaganja u zdravstvo koristi imati i pacijenti i da neće čekati od 5 ujutru u red da bi se pregledali.

Pohvale da ste nabavili mamograf u 2023. godini je više za sramotu nego za pohvalu.

Mamografija se radi decenijama unazad, a naši pacijenti su retko imali priliku da se pregledaju na starom jer više nije radio nego što je radio.

Džaba vam novi aparati, kad nema ko da radi na njima.

Hvalite se zaposlenjem 273 nova radnika, a ne pominjete da su među njima u najvećem broju administrativni radnici članovi SNS, a samo oko 30 lekara.

Kakvo je stanje u Zdravstvenom centru najbolje znaju pacijenti.

Prođite gospodine Milenkoviću gradom, svratite do Doma zdravlja u 5 ujutro na Opštoj medicini pa ih pitajte koliko su zadovoljni vašim ulaganjem u zgrade i aparate.

Sa verom u to da ćete biti čovek sa obrazom, očekujem da izađete sa novim saopštenjem, potvrdite dokumentom tvrdnje vaše stranke i na taj način odgovorite meni ne krijuću se iza stranke", napisao je Antić.

Komentari

Ovaj čovek je potpuno u pravu ali kasno,narod je rekao svoje i glasao za SNS,u Vranju su dobili preko 50%.
E sad kako su glasali tako će i da prolaze.A pošto je narod uvek u pravu sad će da plaćaju privatne lekare,verovatno nam je standard kao u Nemačkoj,a do tada trudnice i ostali pacijenti u državnom zdravstvu neće imati lekare.

Prvo neka se potrudi da resi manji ali lako resiv problem , pa posle neka Antic resava velike probleme , koji su njemu zanimljivi zbog sticanja popularnosti ali ih on ne moze resiti..Lako resiv problem je glasna muzika u centru grada ,Odlukom SO Vranjd kafici mogu da rade do oo.h.radnim danoma a , vikendom do 1.h.Medjutitim ,neki kafici prave veliku buku do 4.h.ujutru a. iz MUPa i Komunalne policije kazu da oni imaj dozvole za rad do 3,h.ujutru.Koji je to pojedinac iznad Odluke SO Vranja koji je potpisao takav dokumenat ili se se radi o necemu drugom...Najvaznije je da pojedinci terorisu gradjane i da im niko ne moze nista.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...