Antić ima osam dana da se izjasni o navodnom prebijanju fudbalera

Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FS Srbije, upoznat je sa slučajem koji je zatalasao fudbalsku Srbiju, potvrdio je u izjavi za Sportski žurnal.

Prema navodima Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost navodno je u pitanju nasrtaj i fizički napad predsednika i trenera Dinama Dragana Antića na (sada već bivšeg) fudbalera vranjskog kluba Luku Ratkovića.

Prijava je stigla Disciplinskoj komisiji FSS preko punomoćnika, mi smo je evidentirali i dostavili Draganu Antiću na izjašnjenje u roku od osam dana od trenutka prijema.

To je uobičajena procedura.

Sve je, dakle, u rukama komisije.

Postupaćemo prema datom stanju, raspoloživim dokazima – naveo je Stevanović, inače pravnik iz Kragujevca.

Predsednik Disciplinske komisije FSS rekao je da će se raditi "kao i u svakom drugom slučaju".

- Biće doneta odluka u skladu sa propisima - rekao je Stevanović.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" optužio je saopštenjem za medije predsednika i trenera FK Dinamo Vranje Dragana Antića da je 11. maja ove godine tokom utakmice između Dinama i Spartaka iz Subotice "pretukao igrača Luku Ratkovića".

Iz vranjskog Dinama najavili su pre nekoliko dana podnošenje krivične prijave protiv Mirka Poledice, predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", zbog "dezinformacija iznetih nakon utakmice 6. kola plej aut faze Super lige između Dinama i Spartaka" u Vranju.

Najnovije vesti