Antić: Gašić stiže u nedelju, dolaze nam još tri pojačanja

Šef stručnog štaba i predsednik vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić izjavio je za Vranje News da će se pouzdani štoper Danijel Gašić, koji je u prošloj sezoni jedno vreme bio i kapiten vranjskog kluba, vratiti iz Nemačke i pridružiti ekipi "najverovatnije već u nedelju", sa izgledima da nastupi već u sledećem kolu Super lige.

- Vraća nam se Gašić, koji bi trebalo ozbiljno da pojača našu odbranu gde u početnoj fazi prvenstva imamo najviše problema.

Takođe, trebalo bi da se ekipi priključi još jedno domaće pojačanje, iz surduličkog Radnika nam stiže vezni igrač Pavle Propadalo - najavljuje Antić.

Gašić se vraća u Dinamo iz nemačkog Koterna, a ranije je nastupao za kruševački Napredak, OFK Beograd, kraljevačku Slogu, Jagodinu i za dva grčka kluba Trikalu i AEL Kaloni.

Matični klub Propadala je Bežanija, a igrao je još i za OFK Beograd, čačanski Borac i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Reč je o 23-godišnjem fudbaleru koji je za Dinamo potpisao 20. avgusta.

- Čekamo Odurua iz Gane, koji je poslednji angažman imao u Saudijskoj Arabiji i jedno pojačanje na poziciji štopera koje bi trebalo da stigne direktno iz Nigerije.

Već mesec dana čekamo sertifikate, nadamo se povoljnom ishodu - kaže Antić za Vranje News.

Moguće odlaganje utakmice sa Spartakom (ŽK)

Antić je za Vranje News rekao da postoji mogućnost odlaganja naredne utakmice Dinama u Super ligi, koji Vranjanci trebalo da odigraju protiv Spartaka (ŽK) u Subotici u nedelju.

- Imamo sedam bolesnih igrača, oborio ih je virus. Bukvalno na treningu ne možemo da igramo na dva gola.

Videćemo u četvrtak da li se situacija sa njihovim zdravstvenim stanjem popravlja, da li će moći da treniraju.

Ako ostane ovako, tražićemo po propozicijama odlaganje meča u Subotici - rekao je Antić za Vranje News.

Najnovije vesti