Antić: Dačić jedini kandidat za predsednika stranke, napravio ogroman uspeh

Gradski odbor SPS-a u Vranju dao je jednoglasnu podršku dosadašnjem predsedniku Ivici Dačiću u trci za mesto šefa SPS-a, ali i za formiranje parlamentarne većine u Narodnoj skupštini sa Srpskom naprednom strankom, izjavio je u četvrtak Zoran Antić, lider vranjskih socijalista.

"Imamo nedvosmislenu i vrlo jasnu poruku da će naš kandidat u ovom izbornom procesu za predsednika SPS-a biti Ivica Dačić, kao jedini kandidat, zato što mislimo da je od 2006. kada je došao na čelo partije napravio ogroman uspeh.

Postali smo stabilna parlamentarna politička snaga, godinama smo u vladajućim strukturama i mislim da smo jedan od najstabilnijih partnera vladajućem SNS-u“, kazao je Antić.

On je dodao da će Gradski odbor SPS-a u budućem sazivu Glavnog odbora partije imati četiri člana, a na kongresu će biti predstavljeni sa četrdeset pet delegata.

U Socijalističkoj partija Srbije se u naredna dva meseca odvijaju partijski izbori na svim nivoima.

U SPS-u su u toku pripreme za izbore na svim nivoima, koji će biti okončani održavanjem 11. kongresa ove parije 17. decembra u Beogradu.

Vranjski socijalisti pripremaju Gradsku izbornu konferenciju, kao i proslavu 32. godišnjice od osnivanja lokalnog odbora partije, koji će biti održana do kraja novembra.

Najnovije vesti