Antić: Bod protiv Proletera veliki kao kuća (VIDEO)

Bod je za nas veliki kao kuća, igrali smo bez šest standardnih prvotimaca i ovo je naš veliki uspeh - izjavio je šef stručnog štaba vranjskog Dinama Dragan Antić nakon što je njegov tim remizirao u 29. kolu Super lige sa Proletrom u Novom Sadu.

Proleter je možda imao imao koju šansu više, ali smatram da je rezultat realan.

Čestitam mojim fudbalerima na izvanrednoj borbi i igri - kazao je Antić.

Šef stručnog štaba Proletera Dragan Radojičić rekao je da je prvi put ove sezone "zadovoljan što je utakmica završena nerešenim rezultatom".

- Dinamo je imao svoje ambicije u ovom meču u odnosu na rezultate koje su ostavrili konkurenti u borbi za opstanak sa začelja tabele, možda su hteli i više od jednog boda.

Dinamo je sjajno stajao na terenu, možda se njegove igre malo i potcenjuju u medijima.

Videli ste svi danas da se radi o brzoj, odlično vođenoj i odlično pripremljenoj ekipi.

Oni su svoj cilj ispunili.

Daleko od toga da je nama namera bila da odigramo nerešeno.

Nikada nisam igrao kalkulantski, niti ću igrati, ali je danas situacija nalagala tako jer je Dinamo sjajno odigrao i ja sam samo tražio od svojih fudbalera da ne rizikujemo da primimo gol - kazao je Radojičić čiji je tim nerešenim rezultatom u prvoj sezoni u Super ligi i matematički obezbedio plasman u plej-of.

Dinamo sad na pretposlednjem mestu tabele Super lige sa 20 bodova ima dva više od Zemuna koji je u sredu poražen od Spartaka na svom terenu sa 0:2, i jedan manje od Rada koji je takođe ostao bez bodova u ovom kolu porazom od Voždovca (0:1).

Dinamo će u poslednjem 30. kolu regularnog dela šampionata, uoči početka plej-ofa, odnosno plej-auta, formalno biti domaćin Radniku u Surdulici.

Najnovije vesti