Važan bod Vranjanaca u Novom Sadu: Proleter - Dinamo 0:0 (VIDEO)

Fudbaleri vranjskog Dinama izborili su remi na teškom gostovanju u Novom Sadu protiv Proletera, odigravši bez golova 0:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Novosađani su imali nešto veći posed lopte i češće su ugrožavali gol, ali je mreža Dinamovog golmana Perića ostala netaknuta.

Dinamo sad na pretposlednjem mestu tabele sa 20 bodova ima dva više od Zemuna koji je u sredu poražen od Spartaka na svom terenu sa 0:2, i jedan manje od Rada koji je takođe ostao bez bodova u ovom kolu porazom od Voždovca (0:1).

Dinamo će u poslednjem 30. kolu regularnog dela šampionata, uoči početka plej-ofa, odnosno plej-auta, formalno biti domaćin Radniku u Surdulici.

Radnik je porazom u sredu od Vojvodine na svom terenu znatno umanjio šanse za plej-of i trenutno je na desetom mestu sa 35 bodova.

Čak mu i pobeda protiv Dinama neće garantovati plasman među osam najboljih i zavisi od rezultata konkurenata.

U slučaju pobede Radnika nad Dinamom potrebno mu je da Spartak ne savlada Rad na svom terenu, što je malo verovatno, i da Vojvodina izgubi od Partizana u Novom Sadu.

Ukoliko Dinamo "otkine" bod Surduličanima, Radnik će se u tom slučaju najverovatnije oprostiti od plej-ofa, osim ako Rad ne napravi čudo i pobedi Spartaka u Subotici.

Direktni, pak, konkurenti Dinama za ispadanje iz lige imaće teška gostovanja.

Zemun će gostovati Napretku u Kruševcu, a Rad Spartaku u Subotici.

Spartak ima šanse za ulazak u plej-of i neophodna mu je pobeda protiv Rada.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...