Antić bez ijedne lokalne funkcije (VIDEO)

Posle sednice Skupštine grada Vranja upetak 25. januara šef vranjskih socijalista više neće imati nijednu lokalnu funkciju, čak ni na papiru, jer je izborom za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja po sili zakona vratio odbornički mandat koji je preuzela takođe članica SPS-a Slađana Dimčić.

U mandatno-imunitetskoj komisiji grada Vranja, umesto Antića i Branimira Stojančića (genseka gradskog odbora SPS-a), koji bi u petak trebalo da bude imenovan za direktora novoformiranog preduzeća JP Urbanizam i izgradnja Vranja, sedeće Stefan Stanković i Nikola Stojanović.

- To znači da će još neki članovi koji imaju po nekoliko funkcija biti relaksirani na određenim pozicijama kako bi se veći broj ljudi uključio u odlučivanje i kako ne bi došlo do akumulacije funkcija – navodi Antić.

A, o tome na koji način može pomoći Vranju i kakve benefite lokalna samouprava eventualno može imati od njegovog angažmana na pozciji državng sekretara možete više čuti u video materijalu koji sledi.

Najnovije vesti