Antić: Čestitam mom drugu i doviđenja (VIDEO)

Hteo bih da čestitam mom drugu (Milanu Milanoviću, treneru Radnika, p.a) i toliko od mene - bilo je jedino što je rekao trener Dinama Dragan Antić posle utakmice 30. kola Super lige u kojoj je njegov Dinamo poražen od surduličkog Radnika sa 0:3.

Nepoznato je zašto se Antić odlučio na ovakav čin, ali je po gestikulacijama tokom utakmice moglo naslutiti da bi mogao biti nezadovoljan suđenjem Ilije Brdara.

Šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan Milanović izjavio je na konferenciji za medije posle utakmice 30. kola Super lige (Dinamo - Radnik 0:3) da je njegova ekipa "prvo poluvreme odigrala slabo" i da je Dinamo "imao dve, tri dobre šanse".

- Srećom, nismo primili gol.

Posle toga smo se konsolidovali i odigrali dobro do kraja, posebno drugo poluvreme, odnosno drugi deo drugog poluvremena.

Dobili smo dosta prostora u sredini, imali smo nekoliko odličnih kontri tako da smo priveli kraju utakmicu u našu korist.

Dinamu čestitam, posebno na želji i na tome što hoće da igraju; u njihovoj ekipi imaju više ofanzivnih nego defanzivnih igrača.

Sada smo i jedni i drugi u plej-autu, mislim da Dinamo ima dobre šanse da ostane u ligi jer, prema onome što sam video u našim direktnim sudarima sa ekipama koje se bore za opstanak, Dinamo igra najlepši fudbal.

Česitam svim igračima na dobroj i korektnoj igri - rekao je Milanović.

On je naglasio da je Radniku malo nedostajalo da uđe u plej-of i da su realno "razlike između pete, šeste, i jedanaeste, dvanaeste ekipe u ligi vrlo male".

- Ostaje nam da se nadamo da će sledeće sezone sreća malo biti na našoj strani i da nećemo imati takav kiks kao što smo ga imali u prošlom kolu protiv Vojvodine - kazao je Milanović.

Dinamo nije mnogo izgubio porazom jer su u ovom kolu poraženi i njegovi direktni rivali za ispadanje iz lige - Rad (izgubio od Spartaka u Subotici sa 1:0) i Zemun koji je poražen od Napretka u Kruševcu istim rezultatom.

Radnik je i pored pobede izgubio bitku sa Vojvodinom za plej-of, a presudan je, ispostavilo se, bio meč prošlog kola kada su Surduličani poraženi upravo od Novosađana kao domaćini u Surdulici (0:1).

Vojvodina je otišla u plej of pobedom protiv Partizana (3:2), kao i osmoplasirani Proleter, dok će Radnik, kao i Dinamo Vranje, igrati u plej aut-u.

Vranjanci će, kako se najavljuje, u prvom kolu plej-auta narednog vikenda igrati sa Mačvom u gostima, a Radnik dočekuje Bačku.

Najnovije vesti