Žikina šarenica emitovana iz fabrike Alfa Plam u Vranju (FOTO, VIDEO)

Autorska emisija Živorada Nikolića "Žikina šarenica" emitovana je u nedelju od pola 9 ujutro uživo iz Vranja, iz kruga fabrike Alfa Plam u nedelju.

Ovo je bila prilika da se televizijski auditorijum upozna sa ovom kompanijom i Vranjem, njegovom tradicijom, pesmom, igrom i istorijom.

Veliki broj Vranjanaca prisustvovao je emitovanju emisije uživo iz kruga vranjske fabrike, a gledaocima su predstavljeni turistički potencijali, versko nasleđe, privredni rezultati i paleta proizvoda Alfa Plama, uspešni pojedinci, kulturno-umetnička društva, trubački orkestri i pevači vranjskog kraja.

Žikina šarenica izvorno se emitovala na Radio-televiziji Srbije, i to od 2005. godine do februara 2018. godine, subotom i nedeljom ujutro od 9 do 11 sati na prvom programu.

Prelaskom urednika i voditelja emisije Živorada Žike Nikolića, po kome je emisija i dobila ime, na RTV Pink, emisija je nastavila da se prikazuje u programskoj šemi te TV kuće od 3. marta 2018. godine, subotom i nedeljom ujutro od 8.30 do 11.30 časova.

Sadržaj Šarenice čine nastupi raznovrsnih gostiju, kuvara, muzičara, kulturno-umetničkih društava, kao i reportaže sa terena i dokumentarni prilozi.

Najnovije vesti