Štefanek: Želimo da pomognemo u rešavanju problema u vranjskom sportu

Ovde smo da se upoznamo sa trenutnim stanjem u sportu i sa problemima koje ćemo u daljem periodu rešavati, izjavio je u utorak u Vranju olimpijski šampion i aktuelni predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek.

- Tu smo da pomognemo i zajednički rešimo sportske probleme na lokalu.

Želimo da pružimo podršku i pomoć gde god da je potrebna.

Imali smo vanredno stanje i pandemiju koja je poremetila planirane aktivnosti, ali mi smo u sportu navikli da se borimo i izborićemo se sa svim problemima - kazao je Štefanek.

Na skupu u velikoj sali upravne zgrade Jumka u Vranju održana je u utorak panel diskusija o stanju u vranjskom i sportu Pčinjskog okruga.

Osim Štefaneka u panel diskusiji učestvovali su i generalni sekretar Goran Marinković, pravni savetnik profesor Nenad Đurđević, predsednik Sportskog saveza grada Vranja Bratislav Antić i član Upravnog odbora SSS Slađan Stanojković.

Paneli se organizuju sa predstavnicima sportskih saveza u Srbiji kako bi zajedno ukazali na najčešća sporna pitanja i rešili probleme koji su se pojavili.

Najnovije vesti

Vladimir Pištalo. Foto Vranje News Vladimiru Pištalu Borina nagrada »

Vladimir Pištalo je prošle i ove godine dva puta bio gost Vranja.Najpre u okviru vlastite književne večeri u sklopu Knji...