Šampion s pola snage do bodova u Surdulici: Dinamo - Crvena zvezda 0:3 (VIDEO)

Dinamo Vranje – Crvena zvezda

Stadion: Radnika u Surdulici
Sudija
: Nenad Đokić

Dinamo Vranje (4-2-3-1): Đurić - Veškovac, Gašić, Vukajlović, Sićović - Antić, Karapandžić - Plavšić, Nedeljković, Suraka - Dimitrov. Trener: Radmilo Jovanović

Crvena zvezda (4-2-3-1): Popović - Gobeljić, Babić, Degenek, Rodić - Jovičić, Ebisilio - Simić, Marin, Milić - Stojiljković. Trener: Vladan Milojević

Dinamo iz Vranja izgubio je sa 3:0 (1:0) od šampiona Srbije Crvene zvezde, u utakmici 16. kola koja je odigrana na Gradskom stadionu u Surdulici.

Dinamo je dobro započeo utakmicu, nije bio inferioran, ali su Beograđani poveli u 28. minutu golom Stojiljkovića, posle greške golmana Vranjanaca Đurića koji se poigravao na ivici svog kaznenog prostora.

Priliku za 2:0 imao je Lorenco Ebisilio, ostao jedan na jedan sa Đurićem posle lepe akcije kratkih pasova šampiona Srbije, ali je lopta koju je šutnuo otišla kraj desne stative.

Zvezda, koja nije igrala punom snagom u prvom, nije mogla bolje da počne drugo poluvreme.

Ebisilio je u 48. minutu izveo slobodan udarac sa nekih 20 metara od gola Dinama, a ispred odbrane domaćina istrčao je Zvezdin štoper Babić i matirao golmana Đurića za 2:0.

Fantastična akcija Zvezde u 57. minutu.

Marin je centrirao na desni bok, loptu je prihvatio Hajdin, a onda uposlio Simića koji je rutinski savladao golmana Dinama za konačnih 3:0.

Ova dva kluba su se već sastali na otvaranju sezone na "Rajku MItiću", kada je šampion Srbije bio bolji i slavio sa 3:0.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević iz ekipe je izostavio povređene Jovančića, Čaušića, Boaćija, kao i Savića, Krstičića, Pavkova.

Najnovije vesti