Đaci vranjskog učitelja Dejanovića u svetu kreativnosti

Učenici odeljenja 3/2 OŠ Svetozar Marković u Vranju, i njihov mentor učitelj Miomir MiDej Dejanović, rado su se odazvali pozivu organizacije za promociju prirodnih nauka i književnosti Oaza znanja iz Podgorice, za učešće u međunarodnom projektu pod nazivom U svetu kreativnosti.

Za angažovanje na projektu i izradu individualnih radova zahvalnice su dobili Lara Trajković, Andrea Cvetković, Anja Stanković, Novak Mladenović, Đorđe Zlatković, Vukašin Đorić, Emilija Dimić, Minja Janković, Ilija Marinković, Đorđe Cvetković, Lana Milutinović, Nikola Stojilković, Andrej Cvetković, Lena Mitić, Mateja Stošić, Jovan Trajković, Sara Ristić i učitelj Miomir MiDej Dejanović.

"Za potrebe projekta izrađivali smo stripove sa različitom tematikom, a zatim smo ih objedinili i široj javnosti ponudili u vidu kratkog obrazovnog filma sa naslovom Digitalna izložba stripova.

Ovaj projekat mi je omogućio da u rad uključim sve učenike.

Drago mi je što je svako dete imalo priliku da kroz smislene aktivnosti uvidi svoju kreativnu snagu i da tako jača samopouzdanje", navodi učitelj Dejanović za Vranje News.

Projekat je bio namenjen predškolcima, osnovcima i srednjoškolcima, s ciljem da mladi stečena znanja ispolje kroz razne aktivnosti.

Učitelj Dejanović i njegovi đaci su i dosad učestvovali u međunarodnim projektima, gde su kroz svoje stvaralaštvo promovisali i grad Vranje.

Najnovije vesti