SNS: Vranjski SSP podržava lažove

Stranački aktivizam baziran na odbrani izmišljotina nazovi novinara je ono što dobijete površnom analizom delovanja SSP-a u Vranju, kaže se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje koje predstavlja odgovor na ranije izdato saopštenje za javnost vranjskog odbora stranke Dragana Dilasa.

- Razlog? Ima ih više, ali je definitivno jedan od najupečatljivijih postojanje stranke isključivo na bilbordu koji je nekada donosio nezakonite prihode njenom osnivaču Đilasu, a danas služi samo kao podsetnik na doba pljačke i opravdanje učešća u političkom životu, ako se uopšte tako što može definisati kao politički život.

Nije ovo ni jedini, a ni poslednji put da se se SSP bavi podržavanjem lažova.

Sprega plaćeničkog portala, njenih fabrikatora afera i laži i stranke nastale reketiranjem nekadašnjeg DS-a je osmišljena u cilju bavljenja Srpskom naprednom strankom i njenim istaknutim članovima.

Kako se i ne bi bavili najjačom strankom u regionu, kada nemaju sopstvenu?!

Vidimo da se i u fudbal razumete, a mislili smo da samo ne znate da vodite državu.

Jasno je, smeta vam sve ono što je simbol otpora nekadašnjem maniru bivše vlasti koja je plaćajući mesečni reket izgovoru za gradski informativni portal, držala javno mnjenje u magli neobaveštenosti i prividnih uspeha.

Da budemo iskreni do kraja, prija nam vaša kritika i dobro je da nas takvi kritikuju.

Takvim ophođenjem prema svemu dobrom u ovom gradu, samo potvrđujete da danas postignuto niste umeli ni da zamislite, još manje ostvarite.

I nemojte o istini, nije red da remetite tradiciju laži na kojoj temeljite sopstveno postojanje - navodi se u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Ranije se saopštenjem oglasio Gradski odbor SSP-a tražeći da se "zaštite novinari i istina".

Ovim povodom reagovao je i vranjski odbor PSG-a saopštenjem u kome se kaže da su "pretnje novinarima nedopustive".

Slavomir Kostić zaposlen je kao novinar na portalu Infovranjske.

Na utakmici lokalnog Mineralca u Vranjskoj Banji proteklog vikenda pojavio se transparent na kome piše "Kostiću smeće, Mineralac ti nikada reket plaćati neće".

Najnovije vesti