Golman Radnika Vasiljević prelazi u Zvezdu

Mladi golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević potpisaće višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Srpski šampion će na ime obeštećenja Surduličanima platiti između 250.000 i 300.000 evra, piše MOZZART Sport.

S obzirom da 201 centimetar visoki čuvar mreže, koji važi za jednog od najtalentovanijih golmana u Srbiji, najverovatnije ne bi mogao već na proleće da pronađe svoje mesto među stativama crveno-belih, moguće je da odmah bude prosleđen nazad u Surdulicu na šestomesečnu pozajmicu, dok bi od leta ušao u otvorenu bitku za poziciju u timu.

Čelnici Crvene zvezde Vasiljevića su želeli u svojim redovima još letos, ali tada nije došlo do dogovora.

Golman Surduličana i sad imao nekoliko ponuda iz Danske, ali je izabrao Beograđane.

Vasiljević je dete Radničkog iz Niša, a tokom karijere nosio je i dres užičke Slobode.

U Surdulicu je došao 2015. godine, a jesenas se u dva navrata našao i na spisku Mladena Krstajića u mečevima Lige nacija, prvo za septembarske mečeve sa Rumunijom i Litvanojom, kada je zamenio povređenog Aleksandara Jovanovića, a dva meseca kasnije i za okršaje sa Crnom Gorom i Litvanijom, kada je ponovo "uleteo" kao zamena, ovoga puta za Marka Dmitrovića.

Na golu Crvene zvezde u prethodne dve sezone neprikosnoven je Milan Borjan, koji će uskoro dobiti novi poboljšani ugovor na stadionu Rajko Mitić, dok je druga opcija u ovom trenutku Zoran Popović, koji je ugovorom sa crveno-belima vezan do leta 2020. godine, što znači da će Vasiljeviću biti pakleno teško da se izbori za minutažu na našem najvećem stadionu.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Milenkovićeva uskršnja čestitka »

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je sugrađanima najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, saopšteno je i...

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...