Zvezda želi golmana surduličkog Radnika

Beogradska Crvena zvezda navodno je u završnim pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice Nikolom Vasiljevićem i želi da on parafira ugovor pre odlaska na pripreme reprezentacije u Austriju, objavio je portal Telegraf.

Vasiljević je bio na meti Zvezde i pre šest meseci, ali su pregovori propali u poslednji čas, jer je Radnik, kako piše ovaj portal, zahtevao obeštećenje koje Zvezda nije želela da plati.

Interesovanje je sada obnovljeno, a Zvezda je, navodno, spremna da ponudi nešto bolje finansijske uslove Surduličanima, ne bi li se odrekli usluge svog najboljeg golmana.

Telegraf objavljuje da je Zvezda "zimus nudila 100.000 evra, a sada je spremna i da duplira iznos", ne bi li Vasiljević postao novi golman Zvezde.

- Iako crveno-beli u svojim redovima imaju Milana Borjana i Zorana Popovića, Vasiljević je označen kao trenutno jedan od najboljih golmana u Srbiji i kvalitet koji ne bi trebalo propustiti.

Svakako je da će mesto prvog golmana u narednoj sezoni biti zacementirano za Milana Borjana, ali ono što je problematično za Milojevića, i zbog čega želi da dovede Vasiljevića pre priprema, jeste to što će Borjan od 15. juna do 7. jula biti na Gold Kupu sa reprezentacijom Kanade - navodi se u tekstu.

Vasiljević bi tako trebalo da bude drugo pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, pošto je crveno-beli dres već zadužio Radovan Pankov, koji je prešao iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra.

Vasiljević, visoki golman Surduličana koji poslednjih godina brani u reprezentativnoj formi, redovno je na spisku selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladena Krstajića.

Pozvan je i ovih dana na pripreme za kvalifikacione mečeve protiv Ukrajine i Litvanije.

Ipak, u reprezentaciji Srbije prednost imaju Marko Dmitrović i Predrag Rajković, pa on još nije debitovao za "orlove".

Najnovije vesti