Zoran Antić ponovo izabran za državnog sekretara

Zoran Antić, predsednik SPS-a u Vranju postavljen je za državnog sekretara u ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja (MINRZSa) na poslednjoj održanoj sednici Vlade Republike Srbije.

On je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu.

- Želim da se zahvalim na velikoj podršci i poverenju koju su mi ukazali pre svega, predsednik SPS Ivica Dačić i moja Socijalistička partija Srbije, kao i predsednik IO GO SPS Vladan Zagrađanin i potpredsednik GO SPS Branko Ružić.

Zahvaljujem se posebno na datom predlogu u ime Ministarstva, ministarki Prof. dr Dariji Kisić - Tepavčević, i biće mi čast i privilegija da budem deo tima MINRZSa kojim ona rukovodi - napisao je Antić na svom nalogu na Fejsbuku.

On je dodao “da kao i svih ovih 27 godina aktivnog bavljenja politikom i političkim radom, trudiću se da dam svoj maksimum i opravdam ukazano poverenje onih, koji su me predložili i podržali, radeći časno, savesno i odgovorno u interesu Republike Srbije i svih njenih građana”.

Najnovije vesti

Foto V.N. Na prodaju opel astra FOTO »

Prodajem automobil "opel astra".Godište 2003, 1.600 kubika, 74 kW, benzinac.Maksimalno očuvana, utegnuta, registrovana d...