Zona Jug: Pobede Trnovca i Anđela, porazi Morave i Alakinca

Vranje - Dva kluba iz Pčinjskog okruga zabeležili su pobede, a dva su poraženi u utakmicama 24. kola fudbalske Zone Jug koje su odigrane tokom vikenda.

SFK Morava iz Vladičinog Hana, najkvalitetniji tim iz okruga ove sezone, poražena je na gostovanju u Bojniku od domaće Puste Reke sa sa 2:1.

U međusobnom duelu Nebeski anđeli, tim Vojske Srbije iz Vranja, deklasirali su OFK Alakince sa 5:0, a Trnovac, četvrti klub iz okruga, u nedelju je kao domaćin pobedio Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja sa 5:2.

Hanska Morava ima 35 bodova i posle poraza u Bojniku pala je sa četvrtog na peto mesto na tabeli, Trnovac je sedmi sa 30 bodova, Nebeski anđeli deseti sa 26, a najslabije plasirani tim iz okruga OFK Alakince na dvanaestom mestu ima samo 19 bodova i do kraja će se boriti za opstanak u ligi.

Iza Alakinčana su trenutno na tabeli samo Čekmin sa 18 i Moravac Orion sa jednim bodom.

OFK Alakince u narednom 25. kolu neće imati nimalo lak zadatak protiv Trnovca na svom terenu, kao i Nebeski anđeli koji će gostovati drugoplasirnom Topličaninu u Prokuplju.

Morava će pokušati da napravi dobar rezultat na gostovanju devetoplasiranom Jedinstvu u Gornjem Stopanju.

Komentari

Ko se to i zasto sveti Surdulickim ekipama pa sudije nesmeju da dosude ni faul na centru a da ne govorim o necemu vise?!
Vratice se "TATKO" jaci nego ikad a onda "CE LETI PERJE" !

Najnovije vesti