Zona Jug: Pčinja grabi ka tituli, sledeće sedmice derbi u Vlasotincu

Pčinja iz Trgovišta i dalje je lider na tabeli Zone Jug nakon što je u 19. kolu kao domaćin deklasirala pirotsko Jedinstvo sa 4:0.

Vlasina iz Vlasotinca prati Pčinjane u stopu i posle pobede nad do juče trećeplasiranom Pustom rekom u Bojniku (0:1) opet ima samo dva boda zaostatka.

Ključna utakmica ovog prvenstva mogla bi da bude ona u sledećem kolu, kada će se u Vlasotincu sastajti dve prvoplasirane ekipe.

U derbiju Pčinjskog okruga bosilegradska Mladost savladala je u ovom kolu Vranjsku Banju minimalnim rezultatom 1:0, dok je hanska Morava istim rezultatom poražena od Balkanskog u Dimitrovgradu.

Dimitrovgrađani su posle ove pobede izbili na treće mesto na tabeli i imaju 8 bodova zaostatka za prvoplasiranom Pčinjom.

Vranjska Banja je i pored poraza sedma na tabeli, Morava deseta, a Mladost iz Bosilegrada više nije poslednja nego Jablanica iz Medveđe.

U sledećem 20. kolu, osim derbija u Vlasotincu u kome će se sastati Pčinja i domaća ekipa hanska Morava dočekaće Brzi Brod (pobedio leskovačku Slogu sa 2:0), u Medoševcu će bosilegradska Mladost na noge istoimenoj ekipi (koja je u ovom kolu deklasirala Jablanicu u Medveđi sa 1:6), dok će Vranjska Banja dočekati ekipu Tanaska Rajića iz Pirota (remizirali sa OFK Nišem 1:1).

Najnovije vesti