Završena sednica Skupštine grada: Usvojena odluka o izgradnji solarne elektrane

Odluka o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju solarne elektrane i upotrebu obnovljivih izvora energije, usvojena je na sednici Skupštine grada Vranja u petak.

Odbornici su usvojili informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za periode od 1. januara do 30. septembra 2021. i od 1. januara do 31. decembra iste godine.

Na sednici gradskog parlamenta usvojeni su i izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2021. godinu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Novi dom, Urbanizam i izgradnja grada Vranja, Parking servis, Uprava Banje i Privrednog društva Slobodna zona Vranje.

Odbornici su usvojili i Rešenja o imenovanju članova školskih odbora u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Vranja.

Komentari

Док врела вода из бање неискоришћено отиче у Мораву, уместо да се искористи у енергетици, ови ће праве соларне електране да би се нечији кум или зет обогатио. Путине, овамо гађај мало.

Не призивај, ал ако бш оћеш да те гађа иди у Украјину.

Najnovije vesti