Zakazana javna prezentacija projekta za izgradnju zatvorenog bazena

Grad Vranje je, preko svog Odeljenja za urbanizam, zakazao javnu prezentaciju urbanističkog projekta za dogradnju Sportske hale i izgradnju zatvorenog i otrvorenog bazena, saopšteno je u sredu iz Gradske uprave.

- Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da obave uvid u urbanistički projekat i da u toku trajanja javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine - navodi se u pozivu.

U tekstu se dodaje da će javna prezentacija urbanističkog projekta trajati 7 dana, od 4. do 10. februara od 10 do 12 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, u Ulici Ive Lole Ribara broj 1, na prvom spratu u kancelariji broj 8.

- Urbanistički projekat biće izložen u ulaznom holu i u prostorijama Odeljenja za urbanizam na navedenoj adresi, kao i na zvaničnoj internet stranici grada Vranja.

Ovlašćena osoba za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije biće šef Odseka za urbanizam, arhitektica Jovana Antić.

Planirano je da se dogradnja Sportske hale, izgradnja zatvorenog i otvorenog bazena (spratnosti podrum+prizemlje) realizuju kod Sportske hale u Vranju.

Komentari

B R A V O !!! Konačno nešto važno i za mlade našeg grada i okoline. Samo da bude pristojne veličine (olimpijski) da bi mogao da se koristi i za druge sadržaje - škole plivanja, takmičenja u vaterpolu, skokovi sa daski... ma super

Prvo zamenite sve semafore u gradu! Vreme je.

More ajde?!Sta mi naprica?!
Vi zaboraviste da je pre svega uslov za dobijanje dozvole za gradnju na mestu stadiona JNA kod Gimnazije upravo bio to da se napravi zatvoreni bazen to jest sportsko rekreativni centar sto moram da priznam i jeste odradjeno.Bazen velicine neke imucnije porodice u Srbiji a od ono sportsko rekreativni ima teretana i bilijar klub.
Malo li je?!

Najnovije vesti