Zakazana javna prezentacija projekta rekonstrukcije Doma zdravlja

Grad Vranje organizovaće javnu prezentaciju projekta rekonstrukcije vranjskog Dom zdravlja, saopšteno je iz Odeljenju za urbanizam , imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine.

"Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da obave uvid u urbanistički projekat i da u toku trajanja javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku.

Javna prezentacija urbanističkog projekta u trajanju od sedam dana, održaće se u periodu od 20. do 27. februara u vremenu od 11 do 13 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine – Ulica Ive Lole Ribara broj 1, I sprat, kancelarija broj 6.

Urbanistički projekat biće izložen u ulaznom holu kao i u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Vranja – Ulica Ive Lole Ribara broj 1, Vranje, I sprat, kancelarija broj 6, i na zvaničnoj internet stranici grada Vranja (www.vranje.org.rs/vesti)

Ovlašćeno lice za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je šef Odseka za urbanizam Jovana Antić, diplomirani inženjer arhitekture", navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti