Zabrinuta lica u Dinamu pred gostovanje OFK Žarkovu VIDEO

Prvoligaš Dinamo iz Vranja na teren će već u sredu, kada će u okviru 7. kola Prve lige Srbije u fudbalu odigrati meč u Beogradu protiv neugodnog OFK Žarkova.

Dinamo je u seriji negativnih rezultata, jer je posle tri početne pobede vezao dva poraza i nerešen rezultat u poslednjem kolu protiv Zlatibora u Vranju.

Na licu trenera Vranjanaca Uroša Kalinića na konferenciji za medije uoči gostovanja u Beogradu bilo je vidljivo nezadovoljstvo raspletom u prethodna tri kola.

- Žarkovo je ozbiljan tim, inače su u ovoj ligi klubovi prilično izjednačeni i na utakmicama odlučuje trenutno nadahnuće.

Nama je pobeda neophodna, kao i obično, mi od početka prvenstva želimo da pobedimo u svakoj utakmici.

Imamo krizu rezultata i krizu igre, ali ono što krasi dobar tim i jak kolektiv je to kako ekipa reaguje u kriznim situacijama.

Mi sada treba da pokažemo snagu, zajedništvo, kolektivni duh i da se izvučemo iz ove krize.

Nije nam kritična situacija na tabeli i možemo brzo da nadoknadimo ono što smo izgubili.

Za to je potreban angažman svih u klubu i potrudićemo se da svaki pojedinac podnese žrtvu da bi smo se vratili u pravi kolosek - kazao je Kalinić i osvrnuo se na to šta bi Dinamo trebalo da radi u narednom periodu da bi izašao iz krize.

BEZ POPOVIĆA I ANTIĆA

Dinamo će i predstojeći prvenstveni meč protiv OFK Žarkova u Beogradu igrati bez napadača Nikole Popovića i veznog igrača Miloša Antića. Trener Kalinić je rekao da se oni još uvek nisu oporavili od povreda koje su zadobili u prethodnim kolima.

Kapiten Dinama Mlađan Stevanović smatra da su najveća snaga OFK Žarkova "jak kolektiv i trener Ognjen Koroman, mlad stručnjak željan dokazivanja".

- Na utakmici nameću stalno svoj stil igre.

Mi smo pod imperativom pobede, moramo da osvajamo bodove ako želimo nazad u Super ligu.

Mislim da neće biti problema u sredu i da ćemo se vratiti sa tri boda - kazao je Stevanović.

RADOČAJ NOVO POJAČANJE

Vladimir Radočaj novo je pojačanje Dinama na poziciji desnog krila. Njegov poslednji klub u Srbiji bio je Bežanija, a jedno vreme igrao je u Litvaniji.

- Mislim da sam odabrao pravu sredinu za dalji napredak. Prvi utisci su sjajni, momci su me odlično prihvatili. Vidim da je atmosfera u Vranju prava fudbalska, ostaje gorak ukus što nismo pobedili Zlatibor. Očekujem da utakmica protiv OFK Žarkova bude prekretnica u našoj igri i da će sve krenuti nabolje za nas. Biće teška utakmica, poznajem dosta igrača Žarkova, ali mislim da neće biti problema ako damo 100 odsto svojih mogućnosti - rekao je Radočaj pred novinarima.

Vranjanci su šesti na tabeli sa 10 bodova iz šest kola, dok su Beograđani deveti sa 8 bodova.

Na tabeli vodi Metalac sa 12 bodova.

Utakmica OFK Žarkovo - Dinamo odigraće se u Beogradu, u sredu 4. septembra od 16.30 časova.

Komentari

Dragi i uvaženi Presedniče kluba,uvaženi gospodine Kaliniću,nema potrebe za razočarenje i zabrinutost,samo polako i bez tenzija rezultati će doći sami.Jeste bolno posle odličnog početka,nema potrbe za tenzijom.Posle kiše ide sunce.Imamo mi sunce ekonoma ali ovo Sunce koje dolazi ono će da nas ogrije.Dobro je i ovo nase malo Sunce,jeste malo nestašno ali dobro i vredno.I da nepobedimo Žarkovo dolazi nam Trajal neka krene Dinamu tada a biće pobede i slavlja 100%.Ziveo Dragan,Mladja,Jova,Miloš,Mile,Sunce,Raša,Marko,Bata-lopata,Bobe spiker,navijači Trajko kornjača zastavnik,Šote i naravno Raconi iz Kg stari vuk i mangup.Svi igrači našeg milog Dinama.Pozdrav voli vas Vranje.

Svaka cast za entuzijazam i razmisljanje jednog provincijalca a rezultati ce doci pre ili mozda kasnije u neku.drugu ligu

Najnovije vesti