Za Vranjance tek počinje borba za bodove u SLI: Dinamo - Hajduk Veljko 6:1

Posle poraza od Radničkog u Pirotu (2:0), fudbaleri FK Dinamo Vranje ostvarili su drugu pobedu u tri kola prvenstva Srpske lige Istok protiv Hajduk Veljka iz Negotina sa 6:1 (3:0).

U utakmici koja je odigrana na Stadion Jumko u Vranju het trik postigao je Đorđe Stanković, a po jednom su se u listu strelaca upisali Vasilije Spasić, Marko Hristić i Lazar Marković, dok je jedini gol za goste postigao Prvulović.

Vranjancima nije bilo teško da savladaju Negotince koji su posle tri kola ubedljivo najgora ekipa u ligi sa tri poraza, samo jednim datim i šesnaest primljenih golova.

Posle ove utakmice Dinamo je sa šest osvojenih bodova "na nuli", jer je vranjska ekipa još pre prvenstva bila kažnjena oduzimanjem šest bodova i Vranjanci će praktično tek od narednog kola ući u borbu za bodove.

Kako su uprkos dve pobede na nuli nalaze se na dvanaestom mestu tabele Srpske lige Istok u kojoj igra 16 timova.

Priliku da upišu prve bodove Vranjanci će imati u narednom kolu kada će gostovati Radničkom u Svilajncu, ekipi koja posle tri kola ima 4 boda (po jednu pobedu, nerešen rezultat i poraz).

U jedinoj utakmici koju su od početka prvenstva odigrali kao domaćini Svilajnčani su poraženi od trenutno trećeplasirane Budućnosti iz Popovca sa 0:2.

Najnovije vesti

Foto vranje.org.rs Otvorena Pažljivkova smotra »

Predsednica Skupštine i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Zorica Jović, danas je u...