Vučić: Ići ću i u Surdulicu, više nikome ne prepuštam glasove

Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na mitingu u Užicu da je Novica Tončev, ministar u Vladi Srbije za unapređenje nerazvijenih područja i potpredsednik SPS-a, pokušao da mu očita bukvicu.

"Ministar, valjda jedan od potpredsednika SPS-a Novica Tončev, kaže, stručnjak, da kad mi kažemo da će oni da se ujedine, to je onda težak napad na njih, na njih koji su navodno uvek bili u prvom redu da brane Srbiju, a od njihovog ćutanja ništa glasnije niste mogli da čujete kad god bi Srbija bila ugrožena, ne računajući pojdince u SPS-u koje poštujem.

A, ovaj, Tončev, gde je to napravio, i gde je objavio to čime je napao koaliciju Srbija ne sme da stane?

Pogađajte jedanput - u kojim medijima?

Pa u Đilasovim i Šolakovim, gde bi drugo.

I, ništa više ne moram da vam kažem sve vam je jasno i sve ste razumeli.

Sami su pokazali gde pripadaju i gde hoće", kazao je Vučić.

On je dodao da im želi "sve najblje i sve najlepše".

"Hvala im na saradnji, od nas težu reč neće čuti", kazao je predsednik države u kampanji liste Srbija ne sme da stane.

Vučić je prethodno, gostujući u jednoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, kazao da je uvek izbegavao da ide u Jagodinu ili Surdulicu, kako bi "bio fer".

"Sada ću ići u Jagodinu na skup, ići ću i u Surdulicu, boriću se za svaki glas, jer sam video šta su uradili poslednji put u Surdulici i na nekim drugim mestima.

Više nikome neću da prepuštam glasove na bilo koji način", kazao je Vučić.

Komentari

A, sta su radili sem sto su zasluženo odneli pobedu.dodji ... Cestitaj opet na pobedi i put beograda sa tvojima

Predsedniče.Izbori se ne dobijaju ako Vi dođete.Izbori se dobijaju voljom i glasom naroda i obećanjima. Dosta su nam lazi Vašeg Bosketa i saradnika koji dodju u Surdulicu kad su zadusnice ,uskrs i izbori. Vec u ponedeljak u svojim vilama u Beogradu I ugašenim telefonima. Niko ni do kolena iz sveta politike u Srbiji ne može prici gospodinu Novici Toncevu.

Koji bre glasovi? Za Vasu decu. Da glasamo za one sa milionskim primanjma na mesečnom nivou JOS, samo fali i pokojne od familije da zaposle. Ne bi me čudilo. Da dajem glas za ucene i 45000 dinara.Zaboravite.Nismo mi ovce.Daleko Vam lepa kuća.Pisem iz duše.I na nase glasove ne racunajte

A be dal stvarno mislite ce glasamo Sns. Nikad više. Unististe bre sve. S lopate uzimate. Onaj vaš ogradu na kuću stavlja 25000 evra. Klavir u kucu 20.000 evra i nekretnine milion,a ja ce ga glasam. Obavezno. Ali na onaj svet. Svetske lopurde. Nema ovaj put mil moj još ovaj put. Glasam Nocu .I pa si gledam ZVEZDU ovde. Vi za sta se dohvatite nestane. Tako bi i sport.

Sto ne padne taj dan kiša i oluja i nevreme da nema petnaest coveka.Dace Bog da vreme unisti skup. Vas bre ne moz više ljudi da gledav i vaši pajtosi kriminalci koji ne znav što imaju

bice oluja na prolece kad odleti vas nocko pa svi vi njegovi poltroni zajedno s njega

Super je sto cete posetiti surdulicu.kako bih imao zelju da vas pitam ko daje plate zaposlenima u fss i nagrade, a narod na rubu egzistencije. A sto je najgore ne glasaju vas ni oni ni njihove porodice. Potpisuju proglas i rucaju kod bodiroge. Toliko o lojalnosti. A mi glasamo ovde novicu jer je napravio mali pariz i ostajemo ovde da živimo.

Najnovije vesti