Vučić formira Narodni pokret za državu, kroz Srbiju kreće iz Vranja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu će obići sve delove Srbije, objavile su Novosti.

Vučić će, kako se navodi, zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije.

Od subote 11. marta počeće razgovore sa stanovništvom na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju, dodaje se.

Možda je upravo u vezi s ovom kampanjom u utorak u prosotrijama SNS Vranje održan sastanak predsednika Izvršnog odbora SNS-a Darka Glišića i potpredsednika Izvršnog odbora naprednjaka Dragana Stevanovića, sa predstavnicima opštinskih odbora u Pčinjskom okrugu i Gradskog odbora SNS u Vranju.

Kako je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Vranje, povod sastanka bila su organizaciona pitanja predstojećih aktivnosti Gradskog odbora SNS Vranje.

Podsećanja radi, Vučić je u septembru prošle godine najavio formiranje velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije "u narednih šest meseci".

Opozicija je taj potez ocenila kao marketing i rebrendiranje stranke.

Komentari

Odlicno! Sada opozicija i svi oni koji se ne slazu sa pogubnom politikom SNS-a treba da dodju na njihov skup i da ga izvizde! Da i on shvati da nije dobrodosao i da mu nista ne verujemo!

Izdaja

(Ne)narodni, a njegov Pokret

Nagoveštenje ΛV da osniva Narodni pokret za drzavu treci put i pročisćavanje SNS. On ima uspehe u formiranju Radikalne stranke sa Šešeljem, SNS sa Tomom Diplomom i sada samostalno formira Narodni pokret, ni manje ni više, za državu, a ne za sebe i svojim doušnicima i doslušaocima. Mora da mu je dosadio radikalizovani SNS, poltroni, klimoglavci i uvlakači. Bojim se da bez njih nije u mogućnosti da on i Pokret funkcionišu. Njemu nema spasa bez profesorice Zorane Mihajlović, ona mu kreira put preko Zapada do SAD. Šta će sa „političkim očuhom“ Tomom i vođom Šešeljem. Mora da ih učlani pre sebe kao prvi i drugi, a on će biti tek treći, a prvi. Taj pokret možda neće nauditi državi, jer će biti državni, a narodu svakako hoće jer neće imati prefiks narodni. Uostalom, šta će mu narod, kada ga ima i previše, a biće ono šta će biti možda lepo, a više grozno. Narodu je zapisano da sluša i trpi svakoga i svašta bez ograničenja i dosade.

Najnovije vesti