Vučić: Da i Vranje bude bezbednije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon samita lidera Srbije, Mađarske i Austrije da verujem da će država "uspeti da obezbedi bolju bezbednosnu situaciju u Vranju, Preševu i Bujanovcu".

"Ali i u Kanjiži, Subotici, Malom Iđošu i Somboru.

Istovremeno mnogo tehničkih detalja treba da se razradi i narednih nedelja naši timovi će raditi na tome", rekao je Vučić.

Kako javlja Beta, on je dodao da je zadovoljan razgovorima o brojnim projektima, a pre svega "dogovorom o zajedničkom suprotstavljanju ilegalnim migracijama".

Vučić je, posle razgovora sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i austrijskim kancelarom Karlom Nehamerom, ponovio da iščekuje "narastajući volumen sukoba u Ukrajini" i da veruje da će "ekonomsko energetski pritisak biti još veći, ali da mora da se radi".

"Ljudi za sada nemaju preveliki razlog za brigu, ali ja znam da teža vremena tek dolaze.

Ključna borba će biti kako da sačuvamo nisku cenu struje i gasa, ne samo za građane već i za kompanije da ne izgube mesto na tržištu", rekao je Vučić.

Komentari

Vranje je aktuelna Opštinska vlast več ućinila bezbednim , ulicama ne mogu da se kreću tenkovi a kamoli neprijateljska vojska.Najnesposobnija Vlast u Vranju posle drugog svetskog rata odradila ono što ume !

Najnovije vesti