Vranjskoj gimnaziji srebrna medalja na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Gimnazija Bora Stanković u Vranju dobila je srebnu medalju na Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu za kvalitet nastave, saopšteno je u četvrtak iz ove škole.

Tim povodom 4. marta je i uručeno ovo priznanje vranjskoj školi u skladu sa odlukom i mišljenjem Komisije za vrednovanje i ocenjivanje kvaliteta rada obrazovnih ustanova.

Među nagrađenim ustanovama predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja ovo prestižno priznanje dodeljeno je vranjskoj gimnaziji "na osnovu kvaliteta ocenjivanja i vrednovanja rada ustanove", navedeno je u saopštenju iz ove škole.

Direktorka Suzana Mišić Stanković kazala je medijima da je veliki uspeh za školu "njeno prepoznavanje kao ustanove koja teži kvalitetnom obrazovanju".

- Stalno je prisutna i naša potreba da budemo još bolji i kvalitetniji.

Svakako da je ovo priznanje osnaživanje za sve nas u obrazovanju i da naša delatnost time dobija na značaju - kazala je Mišić Stanković.

Svečanoj dodeli prisustvovali su direktorka škole, pomoćnik direktora i mentor Učeničkog parlamenta gimnazije.

Sajam obrazovanja organizuje se uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučno istraživačku delatnost.

Najnovije vesti