Vranjski SPS osudio napad na Đorđevića

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju najoštrije je osudio napad na sekretara Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Vranju i direktora JP Vodovod Gorana Đorđevića i njegovu porodicu, saopšteno je i gradske organizacije socijalista.

- Pozivamo nadležne službe da najhitnije pronađu počinioce ovog gnusnog napada i najstrožije ih procesuiraju.

Smatramo da je napad nedopustiv i da svi zajedno moramo učiniti sve kako bi poslali jasnu poruku kriminalcima i interesnim grupama da se neće tolerisati bilo kakav vid nasilja niti podsticanja na nasilje i podele među građanima - kađe se u saopštenju.

Iz SPS-a naglašavaju da pružaju "punu podršku institucijama sistema u rešavanju ovog slučaja, kao i podršku porodici da prevaziđe traume koje je preživela".

- Verovali smo da je vreme paljevina, napada na pojedince i uznemiravanja porodica prošlost kroz koju smo prošli na putu izgradnje društva koje se bori za politiku mira, tolerancije i razumevanja.

Ovakvi incidenti i napadi neće nas obeshrabriti ni uplašiti, već zbližiti i ujediniti u odlučnoj zajedničkoj borbi za ravnopravno i solidarno društvo, za društvo u kome će svaki dan biti dan razvoja, napredka i dan bez nasilja - zaključuje se u saopštenju socijalista Vranja.

Najnovije vesti