Vranjski SPS na tridesetogodišnjicu: U službi otadžbine i naroda

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju svim članovima, pristalicama i simpatizerima stranke čestitao je u petak godišnjicu osnivanja i veliki jubilej trideset godina postojanja i rada.

Tim povodom u saopštenju vrha partije u lokalu navodi se da je SPS "jedina relevantna tradicionalna politička partija koja traje 30 godina, deli sudbinu građana Srbije, donosi političku stabilnost i suštinski utiče na procese i razvoj našeg društva".

- U svom trodecenijskom političkom delovanju SPS nikada nije stavljala partijske interese ispred ili iznad državnih.

Građani Srbije doživljavaju SPS kao državotvornu partiju, ali i kao partiju koja neguje najbolje tekovine srpske socijaldemokratije i bori se za dostizanje ideala društva socijalne pravde, bori se za univerzalne civilizacijske vrednosti kao što su sloboda, pravda, jednakost i solidarnost.

Socijalistička partija Srbije u Vranju je tokom proteklih trideset godina, učestvujući 28 godina u obavljanju funkcija lokalne samouprave, samostalno ili u okviru najširih mogućih koalicija ostavila neizbrisiv trag i dala snažan pečat razvoju naše lokalne zajednice, što naši građani, i te kako, dobro znaju.

U vremenu pred nama, koje je opterećeno brojnim neizvesnostima i novim izazovima, uključujući i aktuelnu situaciju izazvanu pandemijom koronavirusa, socijalisti stoje postojano i odgovorno u službi svoje otadžbine i svog naroda - navodi se u saopštenju vranjskih socijalista povodom stranačkog jubileja.

Najnovije vesti