Vranjski SNS osudio napad na Vučićevu porodicu


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju saopštenjem je najoštrije osudio, kako se kaže, "sramne napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića".

- Smatramo da je nedopustivo da se bilo čija porodica zloupotrebljava zarad političke borbe.

U trenucima kada se predsednik Vučić snažno i odgovorno bori za budućnost Srbije nekakvi kvazi novinari, plaćenici, tajkuni koji su opljačkali ovu zemlju i narkodileri režiraju i plasiraju laži i uvrede na račun njegove porodice.

Očigledno duboko pogođeni popularnošću koju predsednik uživa u narodu na sve načine pokušavaju da ospore rezultate i sve ono što je urađeno od kad je Srpska napredna stranka preuzela vlast.

Da nemaju program i ideju to su priznali odavno, ali zaslepljeni mržnjom prema Aleksandru Vučiću i više je nego jasno da ne biraju sredstva kako bi došli do svog cilja, a to je izdaja i pljačka sopstvene države, a radi ličnog bogaćenja.

Na kraju želimo da vam poručimo da ćemo vas na sledećim izborima pobediti ubedljivije nego ikada, jer će pristojna, moderna i odgovorna Srbija uvek biti uz našeg predsednika - navodi se u saopštenju SNS Vranje.

Komentari

A nije sramno kad taj isti SNS, kad vi napadate nečije porodice, pretite otkazima ako neko ne dodje da podrži vašu "političku borbu". A taj isti koga su navodno napali nije hteo službenom licu da da ličnu kartu na uvid.

Najnovije vesti