Vranjski odbor Jedinstvene Srbija slavi Sretenje (FOTO, VIDEO)

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u sredu je obeležio stranačku slavu - Sretenje gospodnje - rezanjem slavskog kolača u Hramu Svete Trojice.

Govoreći na improvizovanoj konferenciji za medije, Goran Stojković, potpredsednik vranjskog odbora JS, čestitao je svim građanima Dan državnosti, a članovima i simpatizerima stranke poželeo srećnu slavu.

On je, u odsustvu predsednika odbora Dejana Manića, koji je na centralnoj stranačkoj proslavi u Beogradu, podsetio da je ovo dvanaesto obeležavanje stranačke slave u Vranju.

"Jedinstvena Srbija u Vranju, sa svojih šest odbornika i funkiconerima u javnom sektoru, participira u gradskoj vlasti i zajedno sa koalicionim partnerima trudi se da građanima stvori što bolje uslove za život i rad.

U potpunosti podržavamo predsednika Aleksandra Vučića u naporima da se na miran i dostojanstven način reši problem Kosova, nismo za moguće situacije koje bi kao posledicu mogle da izazovu sukob.

Želimo dobre odnose sa našim susedima na jugu Srbije i da svaki problem rešavamo na normalan i civilizacijski način", rekao je Stojković.

Što se tiče rata u Ukrajini, želimo da se što pre završi.

Mir je svima u interesu", rekao je Stojković.

Najnovije vesti

Foto vranje.org.rs Otvorena Pažljivkova smotra »

Predsednica Skupštine i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Zorica Jović, danas je u...