Vranjski naprednjaci: Da nije nas ne bi bilo ni Simpa, ni Jumka

Posle boravka lidera SSP-a i kandidata za narodnog poslanika Dragana Đilasa i njegovog obraćanja medijima u Vranju, te saopštenja lokalnog odbora SSP-a, oglasili su se iz Saveta za informisanje lokalnog SNS-a saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Đilasovi glasnogovornici opet masno lažu s ciljem da ućare koji politički poen, jer znaju da istinom ne mogu da dobiju ništa.

Na njihovu nesreću, građani Vranja ih dobro znaju i sećaju se vremena njihove vlasti, lopovluka, kriminala i korupcije koji su za njih bili političko Sveto pismo.

Pišete laži o nečijoj braći, a ne spominjete istinu o nečijoj drugoj braći, na primer hajde da pričamo o Gojku Đilasu, rođenom bratu Dragana Đilasa, čoveku koji poseduje skupocene nekretnine u elitnim delovima Beograda.

Njegova imovina samo u skupocenim nekretninama meri se hiljadama kvadrata.

Pored činjenice da je stečena na nezakonit način zahvaljujući udelu u vlasti Dragana Đilasa, uvećava se na račun utaje poreza karakteristične za Multikom grupu, koja je u vlasnišntvu zloglasne braće Đilas.

Kad već besramno spominjete Jumko i Simpo, situacija u tim preduzećima za vreme vašeg Đilasa kakva je bila?

Radnici nisu imali plate, mnoge kompanije su bile pred stečajem, Simpo i Jumko su bili pred gašenjem.

Danas, nakon samo deset godina, Jumko i Simpo važe za finansijski stabilne kompanije sa kontinuiranom proizvodnjom i ugovorenim poslovima.

Uz pomoć Vlade Srbije, posebna pažnja se poklanja povećanju produktivnosti i boljem standardu radnika, kojih je trenutno oko 1.200 samo u Jumku!

A na temu straha, nisu vranjski naprednjaci pre par dana držali na tajnoj lokaciji u Vranju skup pred svega nekoliko ljudi, već Dragan Đilas.

Nasuprot njemu mi smo svakodnevno na ulicama Vranja i razgovaramo sa našim sugrađanima", piše u saopštenju Savet za informisanje,
GrO SNS Vranje.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...