Vranje dobija Ritejl park u četvrtak 26. novembra

Ritejl park Zona u Vranju biće otvoren 26. novembra u 15 časova, najavio je investitor.

Najavljuje se da će ovaj objekat karakterisati odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, a sve prodavnice imaće direktan ulaz sa centralnog parkinga sa velikim kapacitetom parking mesta.

Raznovrsna ponuda očekuje decu i one malo starije posetioce među kojima su Deichmann, New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Feedback i kafić.

Organizatori su prvobitno hteli da na dan otvaranja obraduju kupce koncertom Željka Vasića, međutim posle konsultacija sa Gradskim štabom za vanredne situacije odlučeno je da se koncert otkaže, zbog aktuelnih epidemioloških mera.

Ritejl park u Vranju nalazi se na potezu Ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade, na placu pored marketa "Roda".

BROJKE

Grad Vranje je prodajom parcele kompaniji "Immobalcan" ostvario prihod za budžet od oko 260 miliona dinara. Ritejl park prostiraće se na površini od 18.500 kvadrata, objekat je površine 8.500 metara kvadratnih. Kako je najavljeno iz lokalne samouprave izgradnja otvara mogućnost zapošljavanja oko 300 radnika. Kamen temeljac položen je 11. juna. Investitori projekta su OTP Banka i „Immobalcan“ iz Češke. Vrednost investicije je 9 miliona evra. Slični Ritejl parkovi postoje širom Srbije, a najbliži je u Leskovcu.

Komentari

Sve ovo izgleda siromašno kao i sav grad Vranje.Kao prvo nema market "LIDL",markirane butike npr.legend,tiffany,tom tejlor i mnogi dr.
Samo da zamažu oči!!!!!!

Djak sport već imamo, sport vision takodje , kao i oposite i Lili tako da gđe je taj famozni LIDL ? Bila je rec i o LC Waikiki i takodje i za brzu hranu nešto ? Ništa posebno sem Dexy Co, jedino Dexy Co pun pogodak!!!!

A šta je sa prodavnicom Lidl? Pisalo je da ce i ona biti otvorena...

Najnovije vesti